VASTGOED STYLING

Afbeelding van de bestaande situatie

3D visualisatie van het ontwerp

Grondplan van het ontwerp

3D visualisatie van het ontwerp

Het interieurarchitectenbureau van Kurt Demeulemeester werkte al met verschillende bouwfirma's samen om diverse projecten te realiseren. Het resultaat schittert in het straatbeeld. Klik op het logo om naar de website van deze partners te gaan.

VASTGOED & INTERIEURARCHITECTUUR = EEN PERFECTE MATCH!

Door de zware concurrentie op de vastgoedmarkt is het van groot belang dat uw kantoor zich onderscheidt ten opzichte van vele anderen. Een voorstel van een interieurarchitect van wat er met het pand al dan niet mogelijk is kan hierin het grote verschil maken! Een grondplan + enkele 3D visualisaties van het ontwerp is dé perfecte manier om uw woningaanbod te presenteren. Vele potentiële kopers vinden het moeilijk om de verschillende verbouwingsmogelijkheden te zien, vooral bij gedateerde woningen. Maar ook een lege nieuwbouwwoning schrikt soms af, vanwege teveel keuze. Door gebruik te maken van een plan en 3D visualisaties bespaart de verkopende partij tijd én geld.

Interieurarchitectuur Kurt Demeulemeester helpt zowel bij makelaars en projectontwikkelaars om het woningaanbod van bestaande koopwoningen, huurwoningen en nieuwbouwwoningen een stuk aantrekkelijker op de markt te plaatsen. 3D visualisaties laten uw klanten ervaren hoe hun toekomstig appartement, huis of kantoor ingericht kan worden. Niet enkel een likje verf doet het interieur opleven, het uitbreken van een wand kan ook wonderen doen door het ruimtelijk gevoel te vergroten.

In bovenstaand voorbeeld kan de potentiële koper meteen zien dat er van deze zolderruimte een gezellige slaapkamer en inloopdressing valt te maken. Deze voorstelling zorgt ervoor dat de slaagkansen op de verkoop van de woning gemaximaliseerd worden!

Back to top