Kurt Demeulemeester

De burelen van Interieurarchitectuur Kurt Demeulemeester zijn gelegen in het centrum van Wevelgem. Door het grote raam aan de voorgevel baadt de bureelruimte in het daglicht en vervaagt de grens tussen binnen en buiten. Veel glas en lichte kleuren creëren een groter ruimtelijk gevoel. Enkel de vergaderzaal/keuken wordt door een glazen wand gescheiden van de burelen.

De donkere accenten in het meubilair zorgen voor een contrast waardoor een mooi evenwicht ontstaat in materialen en kleur.

Een aangename werksfeer scheppen kan door middel van verlichting.Daarom is bij de inrichting van de werkposten rekening gehouden met de inplanting van de verlichting.Dit werd gerealiseerd in samenwerking met Delta Light.

Eenvoud, functionaliteit en tijdloos zijn voor ons erg belangrijke waarden die ons leiden naar een geslaagd eindresultaat.

Back to top